Desert Eagle Security

Get Adobe Flash player

Objectbeveiliging

In de tijd waarin wij nu leven is het helaas zo dat bedrijven in toenemende mate worden geconfronteerd met interne en externe criminaliteit, die bedrijfsprocessen  ernstig kunnen verstoren. Er worden daarnaast ook steeds meer veiligheidseisen aan ondernemingen gesteld, bijvoorbeeld met betrekking tot brandpreventie, ordehandhaving en controle van personeel en bezoekers.

Desert Eagle Security draagt zorg voor de veiligheid van uw bedrijf, met de daarbij behorende controle, signalering, ondersteuning en toezicht. Onze beveiligingsmedewerkers houden de situatie beheersbaar, met hoge toegevoegde waarde.

Het werkterrein van de objectbeveiliger breidt zich steeds verder uit naar meer complexe objecten. Dit verreist daarom steeds meer sociale en communicatieve vaardigheden. Er zullen daarom in goed overleg tussen u en onze beveiligingsadviseur duidelijke werkinstructies worden gemaakt voor onze beveiligingsmedewerkers. Zo weet u waar u aan toe bent en wij waar wij aan toe zijn, want uw veiligheid is onze zorg.

De door Desert Eagle Security uitgevoerde diensten m.b.t. object beveiliging:

 

  • In- en uitgangscontrole in combinatie met visitatie
  • Signaleren en rapporteren van gevaarlijke situaties
  • Ondersteuning bij calamiteiten
  • Brandpreventie
  • Toezicht op de bedrijfsregelementen

object beveiliging

Copyright © 2013 Desert Eagle Security. All Rights Reserved.